Ga naar inhoud

Je gebruikt een verouderde browser

Upgrade je browser om je ervaring en veiligheid te verbeteren.

Upgrade mijn browser
 

Uitbreiding app Laborijn: e-learnings uit WERK-portal.nl beschikbaar via 8TING

Laborijn gaat in haar app de e-learningprogramma’s uit de WERK-portal.nl aanbieden. Zo kan Laborijn via het 8TING-platform, waar de app onderdeel van uitmaakt, de programma’s meer op maat aanbieden aan werknemers en klanten. Medewerkers krijgen persoonlijke oefeningen in de app.

Digitale communicatie op maat

Laborijn is de uitvoeringsorganisatie van de Participatiewet en de Wsw voor enkele gemeenten in de Achterhoek. Sinds 2017 gebruikt de organisatie het 8TING-platform om nieuws, vacatures en tips aan te bieden aan medewerkers. De technologie van 8TING is speciaal ontwikkeld voor het sociaal domein. Via het platform kan de organisatie een bericht of programma aanbieden per sms, e-mail of in de Laborijn-app. Aan een hele groep, maar ook aan individuele personen. Dat maakt digitale communicatie op maat mogelijk.

8TING voor medewerkers

Medewerkers van Laborijn blijven via 8TING op de hoogte van organisatienieuws, zoals veranderingen binnen de organisatie of het overlijden van een collega. Ook kunnen ze veelvoorkomende vragen bekijken, zoals over het fietsplan. Daarnaast hebben medewerkers via het platform direct toegang tot beschikbare vacatures en kunnen ze appen met hun coach. Binnenkort komt daar de mogelijkheid bij om e-learningprogramma’s te volgen op maat.

Oefeningen e-learnings in de app

In de app krijgen medewerkers wekelijks op maat oefeningen uit de e-learnings aangeboden in hun Laborijn app. Met deze oefeningen kunnen ze hun algemene werknemersvaardigheden versterken. Ze leren bijvoorbeeld beter samenwerken, omgaan met pestgedrag en veiliger werken. En daarvoor hoeven ze niet naar het instructielokaal, maar zitten de ontwikkelingsmogelijkheden letterlijk in hun broekzak.

Meer weten over de aanpak bij Laborijn?

Bekijk het filmpje dat is getoond tijdens een masterclass op het Divosa voorjaarscongres of  lees meer over de mogelijkheden van 8TING.

Over de WERK-portal.nl

De WERK-portal.nl is een product van SBCM en Cedris. Hiervoor werken ze samen met Stichting Expertisecentrum Oefenen.nl. In de WERK-portal.nl zijn zowel e-learningprogramma’s van Oefenen.nl opgenomen als van SBCM en Cedris.  Lees meer over de WERK-portal.nl en  bekijk het filmpje.


De Kennisalliantie Inclusie en Technologie is een initiatief van: